[ad_1]

تگزاس به خاطر مواردی مانند طوفان های شدید و گرگرفتگی شناخته شده است ، اما برخی از مناطق این ایالت برف ، یخ و دمای زیر صفر را تجربه کرده اند. این هفته. برخی از شهرها رکوردهای چند صد ساله را شکسته اند. سرما که به گفته سرویس ملی هواشناسی ایالات متحده در اثر “شیوع قطب شمال” درست در بالای مرز ایالات متحده و کانادا ایجاد شده است ، چند روز طول کشید.

خسارت ناشی از سرما به محصولات غیرمعمول نیست. این امر باعث می شود کشاورزان آمریکایی سالانه میلیاردها دلار ضرر کنند.

تگزاسی ها به تنهایی نمی لرزند. طوفان به سمت شمال و شرق حرکت کرد و دما در میانه کشور نیز به پایین ترین حد سقوط کرد ، که یک قرن یا بیشتر احساس نشده است ، در اوکلاهما سیتی منفی 14 و در فایتویل ، آرکانزاس به منفی 20 رسید. اگر یک پوشش نقره ای وجود داشته باشد ، این است که زمان زیر سرما خیلی زود است که به بسیاری از محصولات خسارت قابل توجهی وارد می کند ، به استثنای چند مورد ، مانند مرکبات و برخی میوه های سنگی. با این حال ، حذف بسیاری از گیاهان منظره و درختان معمولی که حیاط و پارک ها را تزئین می کنند ، از بین خواهد رفت.

خسارت ناشی از سرما به محصولات غیرمعمول نیست. این امر باعث می شود کشاورزان آمریکایی سالانه میلیاردها دلار ضرر کنند. هلو ، آلو ، مرکبات و سایر محصولات به طور منظم در جنوب شرقی توسط یخبندان تهدید می شوند ، اما کالیفرنیا نیز آسیب پذیر است: یخ زدن در آنجا در ژانویه 2007 باعث از دست دادن بیش از یک میلیارد دلار مرکبات ، آووکادو و توت فرنگی برای کشاورزان و در سال 1990 یخ زدگی شد. این امر به خسارت حدود 3.4 میلیارد دلار به کشاورزی و اخراج 100000 کارگر در صنعت مرکبات از جمله جمع کننده ، بسته بندی ، درو و بازرگان منجر شد. در سال 2002 ، پس از سرمای غیرمعمول مناطق کاهو در آریزونا ، قیمت کاهو در این کشور افزایش یافت.

همانند بسیاری از موارد ، فناوری می تواند بسیاری از آسیب ها را کاهش دهد. اما مقررات دولت موانعی را بر سر راه حل های ابتکاری قرار می دهد. این موانع نشان می دهد که مبتکران با چه چیزی روبرو هستند و چگونه سیاست های غیرعلمی عمومی غیرعلمی مانع از تحقق توانایی های بالقوه خود در علم و فناوری می شود.

تگزاس

تگزاس

تنظیم کننده ها یک راه حل ابتکاری را مسدود می کنند

در حال حاضر ، ابزار کشاورزان برای جلوگیری از خسارت ناشی از سرمازدگی ، از نظر رقت انگیز ، فن آوری پایین است. روش ها شامل لکه های سوزان برای تولید دود گرم است. ماشین های بادی کار برای حرکت هوای خنک ؛ و با پاشیدن آب روی گیاهان یک لایه عایق یخ تشکیل می دهد. یک راه حل ابتکاری با فناوری پیشرفته – یک کاربرد هوشمند بیوتکنولوژی ، که در زیر به آن پرداخته شده است – توسط ناظران فدرال (برای بازی با کلمات طراحی شده است) مسدود شده است.

تا کنون خیلی خوب. سپس دولت وارد عمل شد.

در اوایل دهه 1980 ، دانشمندان در صنعت آگروبیوتکنولوژی (بیوتکنولوژی کشاورزی) و دانشگاه کالیفرنیا ، برکلی ، با استفاده از DNA نوترکیب یا تکنیک های “ترکیب ژن” رویکرد مبتکرانه ای را برای محدود کردن آسیب یخ زدگی طراحی کردند.

یک باکتری بی ضرر وجود دارد ، سودوموناس سیرینگا، که در بسیاری از گیاهان زندگی می کند و حاوی پروتئین “جوانه یخ” است که باعث آسیب به یخ زدگی می شود. (پروتئین های هسته یخی موجود در سطح باکتری های خاص باعث ایجاد یخ زدگی در گیاهان می شود و باعث ایجاد بلورهای یخ در دمای بالاتر از آنچه در غیر این صورت می شوند ، می شود.) این دانشمندان یک جهش در باکتری ایجاد کرده اند که پروتئین هسته یخ ندارد. ، با این استدلال که پاشش این نوع باکتری (که “یخ منفی” نامیده می شود) بر روی گیاهان می تواند با جابجایی گونه های معمول ترویج دهنده یخ ، از آسیب یخ زدگی جلوگیری کند. محققان با استفاده از DNA نوترکیب با دقت بالا یا تکنیک های اتصال ژن ، ژن پروتئین هسته یخ را برداشته و آزمایشات میدانی را با باکتری های منفی یخ برنامه ریزی کردند تا ببینند آیا در واقع از آسیب سرما در زندگی واقعی جلوگیری می کند یا خیر.

تا کنون خیلی خوب. سپس دولت وارد عمل شد.

آژانس حفاظت از محیط زیست باکتری بی ضرر را با منهای یخ ، که باید در شمال کالیفرنیا بر روی قطعات کوچک حصاری سیب زمینی و توت فرنگی آزمایش می شود ، به عنوان یک آفت کش طبقه بندی می کند. منطق این بود که از آنجا که باکتری طبیعی و فراگیر “به علاوه یخ” باعث صدمه به سرما می شود و بنابراین “آفت” است ، سایر باکتری های طراحی شده برای کاهش اثرات آن نیز در نظر گرفته می شوند آفت کش. این نوعی استدلال پوچ و پیچیده است که می تواند EPA را به سمت تنظیم درب سطل های زباله در فضای باز به عنوان سموم دفع آفات سوق دهد ، زیرا باعث جلوگیری یا کاهش اقدامات “آفت” موسوم به راکون می شود.

در آن زمان ، دانشمندان داخل و خارج از EPA توافق کردند که این آزمایش خطر کمی دارد. (من خودم تجزیه و تحلیل ارائه شده توسط سازمان غذا و دارو را نوشتم.) دلیل این بود که هیچ ماده ژنتیکی جدیدی اضافه نشده است – فقط یک ژن ، که عملکرد آن کاملاً مشخص است ، حذف نشده است – و ارگانیسم به وضوح بی خطر است. با این وجود ، مطالعه میدانی تحت آزمایش بسیار طولانی و سنگین توسط مitسسات ملی بهداشت و EPA قرار گرفت ، فقط به این دلیل که این ارگانیسم با روشهای DNA نوترکیب از نظر ژنتیکی اصلاح شده بود.

ما EPA داریم که باید از معیشت در معرض خطر کشاورزان ، از دست دادن شغل و افزایش قیمت تولید پس از یخبندان های زمستان و بهار تشکر کنیم.

نکته قابل توجه ، آزمایش های صحرایی در مقیاس کوچک با استفاده از باکتری هایی با صفات یکسان اما ساخته شده با استفاده از تکنیک های قدیمی و خشن ، از هیچ نوعی به بررسی دولت نیاز ندارد. (جهش های طبیعی برای حذف منهای یخ وجود دارد P. syringae، اما از آنجا که ژن پروتئین هسته یخ کاملاً پاک نشده است ، جهش دائمی نیست.) وقتی در مزرعه زیر 10 هکتار آزمایش شود ، باکتریهای غیر مهندسی و سموم دفع آفات شیمیایی کاملاً تنظیم نشده اند. علاوه بر این ، هیچ مقررات دولتی برای مقدار زیادی “یخ به علاوه” وجود ندارد P. syringae ارگانیسم هایی (که حاوی پروتئین دارای هسته یخ هستند) که معمولاً در طی آماده سازی برف در پیست های اسکی به هوا می ریزند.

اگرچه ثابت شده است که باکتری های کمبود یخ در آزمایش های صحرایی در جلوگیری از آسیب یخ زدگی ایمن و موثر هستند ، اما تحقیقات بیشتر و تجاری سازی با ترکیبی از مقررات سنگین دولت ، افزایش هزینه های آزمایش و چشم انداز هزینه های هنگفت پایین دست ، منصرف شده است. انگ ثبت سموم دفع آفات. در نتیجه ، این محصول هرگز تجاری نشده است و گیاهانی که برای مصرف مواد غذایی و فیبر در سراسر کشور پرورش داده می شوند ، در برابر سرما آسیب پذیر هستند.

ما EPA داریم تا از کشاورزان برای تهدید معیشتشان ، از دست دادن شغل و افزایش قیمت تولید پس از یخبندان های زمستان و بهار تشکر کنیم. این نکته تأثیر موج دار – در این مورد تأثیر بر سلامت عمومی – از این اقدامات دولت را نشان می دهد. تقاضا برای میوه ها و سبزیجات تازه انعطاف پذیر است ، بنابراین قیمت های بالاتر باعث کاهش مصرف می شود و مصرف کنندگان منجر به دریافت کمتر آنتی اکسیدان ، ویتامین و فواید غنی از فیبر ارائه شده توسط این محصولات می شوند. به خصوص در این مواقع اختلالات همه گیر در بخشهایی از زنجیره تامین مواد غذایی ، آخرین موردی که ما به آن نیاز داریم یک سیاست غیرمسئولانه و غیر علمی دولت برای کاهش عملکرد و کاهش مقاومت کشاورزان است.

EPA موانعی را برای توسعه محصولی ایجاد می کند که می تواند از آسیب سرما جلوگیری کند یا آن را کاهش دهد ، نمونه دیگری از تنظیم کننده ها است که شرایطی را ایجاد می کنند که همه ضرر می کنند. آیا آنها در سیاست های خود تجدید نظر می کنند و با علم و عقل سلیم هدایت می شوند؟ احتمالاً قبل از یخ زدگی جهنم نیست.



[ad_2]

منبع: moshaverhe-news.ir