مدت روزگار طبخ غذاهای اهل ایران طولانی هست چیزی حدود ۳- ۴ ساعت ولی ایرانیها کل این خوراک را در حدود تنها ۵ دقیقه میخورند! به جهت یک مجموعه دوچندان پهناور فرانسوی، در یک هایپر مارکت پر اسم و رسم عمل میکردم که به من مجال اعطا کرد تا به جمهوری اسلامی ایران فراوان مهاجرت کنم و علی الخصوص غذاهای کل مناطق کشور‌ایران از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب را کشف کنم. همین موسسه غیر انتفاعی بسیار دارای شهرت (KCTC) به کودکان، به صورت بدون پول آشپزی و نگهداری از نیازمندان و فقیران را آموزش می دهد. در تمام چه در جمهوری اسلامی ایران و چه در کشورهای متفاوت افراط و تفریط در تناول کردن طعام به بدن زخم میرساند البته به تازگی میبینم که مردمان جمهوری اسلامی ایران به تندستی خود بیشتر از قبل حساس ارائه می کنند و من خیلی بابت همین موضوع خوشحالم زیرا خودم از بیماری دیابت رنج میبرم و خورد و غذا سالم به جهت داشتن تن و روحی سلامت فراوان اهمیت است. در فرانسه شما 5-10 دقیقه طعام را آماده میکنید اما ۴۰ دقیقه سر میز هستید: شما اولیه پیش غذا دارید، آن گاه غذای اصلی، آنگاه پنیر و آنگاه دسر که خوردن اینها حدود ۴۰ دقیقه ارتفاع می کشد! حتی احتمال دارد به جهت تناول کردن میوه و سبزیجات هم مشتاق شود. وبسایت مامی فود در این زمینه نیز کار را به جهت شما آسان کرده آموزش آشپزی پیتزا سوای فر است. این آشپز دوست داشتنی درباره فرهنگ غذاخوردن و غذاهای اهل ایران هم می گوید: «من حدود دو سال و نیم درباره غذاهای ایرانی تحقیق و مطالعه کردم و کتاب آشپزی در همین زمینه برای خودم نوشتم. جمع آوری و انتخاب دستورهای غذایی متنوع، ترجمه دستورهای غذایی تازه از سایت های اعتبار آموزش آشپزی در دنیا، گردآوری مقالات و اخبار روز جهان در حوزه تغذیه و سلامتی، فایلهای دانلودی مجلات آموزش آشپزی، ارائه گزارش های منحصر در موضوعات تازه و مسائل روز حوزه تغذیه و تندستی از جمله خدماتی هستند که تارنما «فرضی» در اختیار شما عشق و علاقه مندان به آشپزی قرار دیتا است. سوای شک می توان بیان داشت که تدریس آشپزی ملل یکی از لذت بخش ترین رشته های دانشگاهی می باشد. همینطور مربی رسمی شیلات کشور، مربی رسمی انجمن قارچ ایران، سردبیر بخش آشپزی ماهنامه غذا، سردبیر ماهنامه شیرین­ بیان هستند، همچنین ایشان از سال ١٣٨٨ به تیتر سردبیر ماهنامه خورنوش ایفای نقش میکنند. ماجرای بازیگر شدنم نیز برمیگردد به روزی که دارای معرفی یکی از دوستانم که در مسابقه دستپخت با هم همکاری داشتیم، اولی تجربه بازیگری در سریالهای ایرانی را مهم افتخار اهمیت مهران مدیری از کارگردان های بنام جمهوری اسلامی ایران شروع و به تیتر سرآشپز در نقش کوتاهی در سریال دراکولا بازی کردم.

ایندکسر