به گزارش تسنیم؛ دکتر سعید مرادی پور متخصص تغذیه با اشاره به خواص “سیر سیاه” اظهار کرد: با توجه به ارزش غذایی و تاثیرات سیر سیاه، توصیه میکنیم تا این ماده ارزشمند را در رژیم غذایی خود بگنجانید چرا که سیر سیاه ضمن جلوگیری از بیماریهای قلبی، باعث کاهش فشار خون شده و غلظت خون را کاهش میدهد. به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، دکتر سعید مرادیپور متخصص تغذیه با اشاره به خواص «سیر سیاه» اظهار کرد: با توجه به ارزش غذایی و تأثیرات سیر سیاه، توصیه میکنیم این ماده ارزشمند را در رژیم غذایی خود بگنجانید چرا که سیر سیاه ضمن جلوگیری از بیماری های قلبی، باعث کاهش فشار خون شده و غلظت خون را کاهش میدهد. یکی از سایت هایی که در این زمینه بسیار معتبر می باشد، سایت کالایاب بوده و قیمت سیر سیاه کالایاب نسبت به دیگر سایت ها بسیار مناسب تر می باشد. افرادی که مشکلات پوستی دارند و پوست آنها بسیار قرمز و یا بسیار خشک است هم می توانند به عنوان دارو از این نوع سیر استفاده نمایند. در این مقاله قصد داریم پیرامون سیر سیاه اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم و با توجه به آن که این نوع سیر، خاصیت بسیار زیادی دارد و همواره، چه در میان افراد میانسال و چه در میان نوجوانان و جوانان، طرفداران زیادی داشته است، پیرامون فواید و طرز تهیه آن توضیحاتی ارائه نماییم.

این نوع سیر به صورت آنتی اکسیدان بسیار قوی عمل می کند و در عمل هضم و جذب غذا نیز تاثیر زیادی دارد. نارسایی قلبی می تواند باعث افزایش فشار خون، بیماریهای قلبی عروقی و سایر مشکلات قلبی و سیستم گردش خون شود که به طور شایع این موضوع در سنین بالا می تواند باعث افزایش مرگ و میر در افراد شود. موضوع دوم در خصوص لاغری با سیر سیاه استفاده از رژیم های غذایی متناسب و عدم استفاده از رژیم های غذایی با کالری بالا می باشد. طعم سیر نیز در این شرایط خاص، دچار تغییر و تحولاتی می شود. فواید این حبه سیر سیاه نوع سیر چیست؟ یکی از شناخته­ شده ­ترین فواید سیرسیاه مانند سیر خام، توانایی آن در محافظت و بهبود سلامت قلب است، حتی بر اساس برخی از تحقیقات ممکن است به همان اندازه سیر خام نیز موثر باشد. سیاه دانه و بارداری ؛ مضرات و خواص استفاده از سیاه دانه در. همچنین از حملات قلبی جلوگیری می کند و به رقیق شدن خون کمک می کند و در از بین رفتن لخته خونی نیز تاثیر گذار است. که طی این روش، سیر در حدود ۵۰ روز و تا نهایت ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۸۰ درجه سانتی گراد نگهداری می شود، که بعد از آن سیر حالت ژله ای به خود می گیرد.

از جمله این شرایط، رطوبت کنترل شده و همچنین حرارت بالا می باشد. این نوع سیر در چه شرایطی تهیه می شود؟ بهترین شیوه ای که می توان برای مصرف این ماده مغذی بر اساس تجارب بسیاری از کشورهای دنیا اشاره کرد؛ مصرف سیر سیاه دکتر بیز به صورت ناشتا و به هنگام وعده صبحانه می باشد. همچنین حاوی مقدار زیادی پتاسیم است و برای افرادی که کلاژن پوست آنها بسیار کم است نیز می تواند نقش کلاژن سازی بسیار خوبی را ایفا کند. برخی افراد مبتلا به تپش قلب، ضعف قلب و یا پمپاژ خون هستند که درمان آن با ترکیب روغن سیاه دانه با عسل خالص به نسبت مساوی می تواند درمان خوبی باشد. طعم این سیر شیرین است و بافت آن به صورت جویدنی می باشد. بیماری های قلبی و عروقی هم اکنون از مهمترین عوامل مرگ و میر دنیاست و در سال های اخیر ابتلا به این بیماری ها افزایش یافته است. طرز تهیه این نوع سیر به صورت تخمیر در درجه حرارت و همینطور رطوبت بالا صورت میگیرد و در حدود ۸۰ روز به طور میانگین بعد از تخمیر نگهداری می شود که در این مدت باید در دمای تقریبی و به طور میانگین ۷۰ درجه سانتیگراد نگهداری سیر سر سیاه بشود.

مشکلات مفصلی نیز از جمله بیماری هایی است که توسط این نوع سیر درمان می شود. امیدواریم مطالعه این مطلب درباره سیر سیاه برای شما مفید بوده باشد و با مطالعه آن اطلاعات مورد نیاز خود درباره این محصول را بدست آورده باشید. بنابراین تا پایان این مقاله ما را همراهی نمایید تا پیرامون خواص و فواید این نوع سیر، اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم و طرز تهیه و خرید این نوع سیر را نیز به شما اطلاع دهیم. در این مطلب میخواهیم به همین سۆال پاسخ دهیم. طلای سیاه OAB معجزه سلامتی سیر سیاه از فرآیند تخمیر سیر سفید تحت دما و رطوبت کنترل شده و بدون هیچ گونه مواد شیمیایی و صنعتی به دست می آید که در این فرآیند آنتی اکسیدان ان چند برابر میشود. شما می توانید این نوع سیر را از طریق سایت اینترنتی کالایاب خریداری نمایید. آنلاین شاپ ها و مراکز خرید اینترنتی که در زمینه خرید و فروش این نوع سیر فعالیت دارند، کالا و محصول مورد نظر شما را با قیمت بسیار مناسب و در اندازه مورد نظرتان برای شما ارسال می کنند. طبق تحقیقات علمی و مستند، در طی فرآیند طولانی تخمیر، مواد درمانی و ضدسرطانی سیر (آنتی اکسیدان ها) که پلی فنول ها و فلاونوئیدها هستند در سیر سیاه ۴ تا ۵ برابر بیشتر می شود!

ایندکسر